Βamboo Sfantos - Bamboo Greece - Stathis Sfantos : Έπιπλα μπαμπού, Κατασκευές μπαμπού, έπιπλα κήπου rattan, HOTEL furniture, έπιπλα βεράντας, ξαπλώστρες , rattan φωτιστικά, καναπές-sofa, επισκευές μπαμπού, μαξιλάρια, ξενοδοχείο, εξοπλισμός.

Έπιπλα Μπαμπού Σφαντός

Ιστορία


1981: Ιδρύεται η εταιρία Βamboo από τον ΕΥΣΤΑΘΙΟ ΣΦΑΝΤΟ με έδρα την Κηφισιά έκθεση και βιοτεχνία (οδός Αργυροπούλου).

1990: Γρήγορα αυτό το νέο αυτό υλικό ενθουσιάζει τους Έλληνες καταναλωτές και η ζήτηση από την λιανική πώληση επεκτείνεται στην χονδρική. Πολλοί επώνυμοι επαγγελματίες εμπιστεύτηκαν και εμπιστεύονται τις κατασκευές της βιοτεχνίας μας για τον εξοπλισμό τους με έπιπλα εξωτερικού και εσωτερικού χώρου(έπιπλα Bamboo-έπιπλα rattan).Αναμεσά τους, τα ξενοδοχεία Κyllini Beach Resort, Rhodes Palace, Πεντελικόν, το εστιατόριο Ιthaki κ.α.

1996: Στο εμπορικό κέντρο της Κηφισιάς ξεκινάει μια συνεργασία σταθμός με την επώνυμη εταιρία υφασμάτων Γουλανδρή εγκαινιάζοντας ένα showroom υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων.(ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ BAMBOO'S).

1998: Όλες οι εγκαταστάσεις της εταιρίας μεταφέρονται στο Πικέρμι (έκθεση & βιοτεχνία) μια περιοχή με ταχύτατη ανάπτυξη και πληθυσμιακή έκρηξη.

2011: Την εταιρεία αναλαμβάνουν να προχωρήσουν η κόρη του Γεωργία Σφαντού & ο γιός του Δημήτριος Σφαντός με νέο όραμα και εξοικείωση στις εφαρμογές της ψηφιακής εποχής.
Ο ιδρυτής παραμένει πάντα καθοδηγητής και βιοτέχνης με μεράκι που συνεχώς
επιβλέπει & παρεμβαίνει σε κάθε κατασκευή για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

2021: Σήμερα οι χώροι της βιοτεχνίας μας υπερβαίνουν τα 800τ.μ. εξοπλισμένοι με εκσυγχρονισμένα μηχανήματα παραγωγής και φυσικά την πολύχρονη πείρα του προσωπικού. Οι νέες μέθοδοι και το know-how από χώρες της Ευρώπης και της Ασίας έδωσαν την δυνατότητα υψηλής παραγωγής συνδυαζόμενης με άριστο φινίρισμα και δυνατή κατασκευή.

Οι εξελίξεις βέβαια δεν σταματούν εδώ. Η ιδέα που διέπει την νοοτροπία της επιχείρησης είναι η συνεχής ανανέωση συστημάτων παραγωγής με κύριο στόχο τον ποιοτικό έλεγχο και τη μέγιστη υποστήριξη των πελατών με λύσεις για κάθε πρόβλημα χωρίς βέβαια κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα που διακρίνει τα έπιπλα… με την παράδοση Bamboo Sfantos.

Σε μια εποχή που ο κορεσμός των ξύλινων και των πλαστικών υλικών σίγουρα θα οδηγήσει στην αναζήτηση του διαφορετικού, οικολογικού, χειροποίητου επίπλου, η εταιρία μας προσφέρει πρωτότυπα σχέδια, φιλικά προς το περιβάλλον, προσαρμοσμένα στο χώρο σας και με εγγύηση κατασκευής.


O ιδρυτής της Bamboo Sfantos Eυστάθιος Σφαντός

Η βιοτεχνία Bamboo Sfantos παράγει και επισκευάζει:

  • Έπιπλα εξωτερικού χώρου
  • Έπιπλα κήπου
  • Έπιπλα βεράντας
  • Έπιπλα εσωτερικού χώρου
  • Μαξιλάρια
  • Εξοπλισμό ξενοδοχείων, εστιατορίων & καφετέριων
furniture solutions designed to fit your world