Τρόποι Αποστολής & Χρέωσης

Τρόποι Αποστολής & Χρέωσης


-Αντικείμενα μικρού όγκου

Για αντικείμενα με μικρό όγκο και διαστάσεις, η παράδοση της παραγγελίας στην Ελλάδα ή το εξωτερικό γίνεται από εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) που συνεργαζόμαστε.

-Αντικείμενα μεγάλου όγκου

  • Για αποστολές εντός της Αττικής, η παράδοση γίνεται δωρεάν με δικό μας φορτηγό.
  • Για αποστολές εκτός Αττικής, η παράδοση γίνεται μέσω μεταφορική εταιρείας. Η ενημέρωση για το κόστος μεταφοράς γίνεται την επόμενη μέρα της παραγγελίας.
  • Για αποστολές μεγάλου όγκου προϊόντων στο εξωτερικό, η μεταφορά τους γίνεται με μεταφορική εταιρεία. Η ενημέρωση για το κόστος μεταφοράς γίνεται την επόμενη μέρα της παραγγελίας.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε η μεταφορά να γίνει με μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας, αναλαμβάνουμε δωρεάν τη μεταφορά μέχρι την διεύθυνση παραλαβής της συγκεκριμένης μεταφορικής στην Αθήνα.

*Η χρέωση της μεταφοράς γίνεται και υπολογίζεται πάντοτε στο τεμάχιο.
**Επίσης υπάρχει η δυνατότητα παράδοσης της παραγγελίας σας σε διαφορετική διεύθυνση – από αυτή της παραγγελίας.

Παραλαβή από την έκθεσή μας

Υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής των προϊόντων από τον χώρο μας, με δικό σας μεταφορικό μέσο.Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να μας γίνεται έγκαιρη ενημέρωση (2 μέρες νωρίτερα), ώστε να έχουμε την παραγγελία σας έτοιμη για παραλαβή την ημέρα και ώρα που θα μας ορίσετε (Λειτουργούμε καθημερινά 10:00-15:00 & Σάββατο 10:00-15:00).

furniture solutions designed to fit your world